Rundt om i New york

Heisann! Idag har vi fått gjort utrolig masse, rundt forbi i byen. Vi har blandt annet vært på det museumet dær natt på museet er spilt inn, vist det ringer en bjelle for dere. Vist ikke så er det mange andre filmer som også er blitt spillt inn som er fra dær. Tokk fullt av bilder men jeg vill virkelig ikke kjede dere, for det var noe av det kjedligste jeg har verdt med på. Vist dere reiser til New york en gang så ikke gjør det! 

Vi har også kjørt gjennom Harlem, en farlig eller kriminell bydel av New york. Går du alene dær på kvelden, da er det ille ute. Det var veldig spennende og se men jeg må innrømme at jeg følte meg ikke helt trygg på toppen av bussen. Var liv redd for og bli skutt eller noe? Ja det er veldig typisk meg og tenke sånn, men jeg var faktiskt litt redd for det. Før i denne bydelen var sirka 30-40 år tilbake i tid, så ble du skutt vist du bare nermet deg harlem. Det var ungdommens hobby og skyte ned tilfeldige mennsker som var ute på en spasertur. Heldigvis så er det ikke sånn lenger nå, det gr fint ann og kjøre en buss eller labbe gjennom harlem på dagen nå! Hadde ikke tatt sjangsen på kvelden da, det er jo gangsterens hjemby. Så ikke gjør det.

Vi har også vært litt på shopping i timessqaure, ja vi har vært i timessquare hver dag til nå, vett haha, men det er da sentrum i New york tror jeg? Uansett fikk shoppet litt i dag ikke like mye som i går men iallefall litt. Innkjøpene kommer når jeg kommer hjem, ikke flere innkjøps innlegg.. Lover venter nå til vi er hjemme.

Vi har også vært på Lion king musikalen på brodway, fy søren det kan anbefales! Døds kult og få med seg! Det ligger jo også på andre plass når det gjelder ting du burde gjøre når du først har kommet til New york. Jeg lover det var faktiskt sykt gøy og jeg hater egentlig sånn men dette var veldig bra. Flinke sangere og dansere og de hadde med hver minstedel av det som hendte som er med i filmen løvenes konge. Det er eneren da. De hadde så fine kostymer og bakrunner og hele pakka, det var helt knall.

Sist men ikke minst så har vi kjørt Limosin! Hahahah det var ikke noen taxi og få tak i så da ble det en diger hvit limo, det var ikke så alt for langt men det er jo gøy det og da. Fikk bare tatt bilder med mobilen min, skjekk instagrammen min om dere vill se heter Marie Slettene.

Må bare si enda en ting, det har kommet ganske mange spørsmål inn på kommentarfelet de siste dagene, jeg svarer på alle når jeg kommer hjem dere blir ikke glemt!
Tusen takk forestenn for alle dere som er så hyggelige og søte og skriver masse fine ting, thanku. Har fått mange lesere de siste dagene så les i vei dere, loveu!


Sjekk ut gunnern da! Pass på jeg er snart en bodybuilder.

Jeg er jo glad i deg klumpen.

Kjedelig museum..

I bygget til høyreav de to som er like bor Jay-z og Beonce!

Stakkars dyr,demå kjøre gjennom hele cental park! Vi skal sykle gjennom central park på fredag wihu.

Harlem, gamle og falleferdige hus nesten.

Flott dag!
 
Okei det var det jeg hadde i dag, hadde ikke med meg speilrefleksen over alt i dag. Lover imorgen blir det masse bilder!
Nå er det natta, så da får jeg prøve og få noe søvn da god natt!


-MarieSlettene

 

Én kommentar

Anja Riste

04.10.2012 kl.15:03

Fin blogg, hadde blitt veldig glad om du besøkte bloggen min! :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits