New york unblogged photos

Jeg savner virkelig New york, jeg har så sykt lyst til og dra tilbake nå atte det er helt villt. Så tenkte jeg kunne vise dere de bildene jeg aldri fikk lagt ut jeg orket ikke redigere de så lagte dem bare små. I dag har jeg vært på ikea med mamma haha fikk handla en god del til garasjeloftet. Kvelden tilbringte jeg hos Michelle med Greta og Markus kjempe koselig.. Jeg er egentlig ganske trøtt så orker ikke blogge mere i dag. 
      Ja vett at jeg er sikkelig flott på disse bildene, ikke klag.
      God natt ♥
     
     -MarieSlettene 

Dagens innkjøp!

Heyehey! Idag har det vært nokk en shopping dag på en outlet bare en time ifra Newyork. Tokk litt lenger tid på grunn av trafikken og vi hadde stå plasser. Det var jo helt perfecto. Turen ble jo dobbelt så lang! Men det var virkelig verdt det, kjøpte veldig mye idag følte jeg iallefall. Super fornøyd men innkjøpene i dag. Jeg vet jeg sa at jeg skulle vente til jeg kom hjem egentlig, men jeg fikk ikke tatt noen bilder før kvelden i dag altså nå. Klokka er snart tolv, men jeg er ikke trøtt en plass, elendig døgnrytme! Det blir bare i dag tenker jeg at jeg legger ut innkjøpene. Må jo ha noe og blogge om når jeg kommer hjem også..

Vi har ikke bare sprunget rundt på en outlet i dag, for dere som ikke vet helt hva det er så er det er stort kjøpesenter. Vi har tillomed rukket turen innom Guinnies rekorder. Det var helt sykt bra faktiskt! Tokk fullt av bilder med mobilen med glemtet selfølgelig kameraet. Det var veldig bar syns iallefall jeg. Masse kult og spennende og se. Masse ekkelt og creapy også da. Det var sånne modeller av ting da som feks verdens kjokkeste dame, lover dere kan ikke forestille dere det engang.. fytti. Også verdens lengste mann. O.s.v alle verdens rekorder iallefall. Anbefales iallefall.
Men over til innkjøpene.

 
Dongri vest fra Zara sirka 400 norksekroner.

Topp fra foreever 21, sirka 100 norskekroner.

Skinnjakke fra Forever 21 sirka 200 norskekroner.

Strikkegenser fra forever 21, sirka 150 norksekroner.

Strikkegenser fra Forever 21, sirka 100 norskekroner.

Topp fra Forever 21 sirka 170 norksekroner.

T-shorte fra forever 21, sirka 100 norskekroner.

Skinnvest fra beverly hills, butikken heter det altså. Kosta sirka 300 norksekroner.

T-shorte fra forever 21 kosta sirka 200 norksekroner.

Genser fra forever 21, kosta sirka 150 norskekroner.

Hettegenser fra Aberkrombie kosta sirka 250 norksekroner.

Skinnthigts fra Forever 21, sirka 150 norksekroner.

Enda mere skinn thigths? Kosta sirka 100kr norkse kroner, husker ikke butikken og finner den ikke igjenn i alt rotet inne på rommet mitt. 

Sånn ting til halsen fra H&M kosta sirka 130 norksekroner.

Skjerf fra H&M sirka 100 norksekroner.

Noe spnn til og ha på neglene fra claire kosta sirka 30 norksekroner.

Sovegreie fra Claire sikra 50 norskekroner.

Noe mere til neglene. Fra en bod på senteret husker ikke pris.

Sko fra Vans, måtte ha noe annet og gå på enn uggs.. Mamma kjøpte dem så husker ikke prisen?

Fra noen boder inne på senteret husker ikke pris, men ikke dyrt! 

Deksler fra de bodene sirka 40 norskekroner pr stykk.

Jeg er veldig fornøyd jeg iallefall, fikk kjøpt mye mer men det er til venninner og sånt så det skal jo være en overaskese!

Ha def fint vi bloggest!

-MarieSlettene 


 

Off to New york!

Da reiste vi om bare noen få timer. Må stå opp halv 5 i natt, off men jeg tror nokk det går bra. Siden jeg er helt i hundre og ti. Jeg gleder meg som bare det og komme frem. Ikke til flyreisen da som varer i ti timer men alt det andre! Vi har fri wi-fi i leiligheten i New york, så jeg skal prøve og blogge hver dag. Får ikke blogget noe imorgen men dagene etter det så skal jeg gjøre mitt beste♥


Unnkuld igjen for senurering av neglene mine, men tror virkelig ikke dere vill se dem!

Hadefint dere!♥

-MarieSlettene

  

Dagen i dag

I dag har jeg gått med mine to skatter Michelle og Greta vi har som vanlig spist mye mat og sett på film men vi syklet opp til butikken så vi fortjente det faktisk.
men det var en flott dag med snuppene.  Ser frem til en koselig helg med disse hær to på hytte tur , ser frem til det.

I morgen må jeg stå opp i elve tiden for og male garasjen, blir stats skal bare male i noen få timer trenger litt penger, helt grei måte å tjene penger på da siden det er jo ikke akuratt så veldig enkelt og få sommer jobb som femten åring. Ikke at jeg har prøvd og få en men skal søke neste år tenker jeg.

 


Nydelig!

Du er så sjønn!

Ble kansje et litt treigt innlegg med la gå

-MarieSlettene

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits